Print

Vergaderen in het Nederlands

Taalcursus Nederlands voor vergaderingen en onderhandelingen: deze cursus richt zich op het aanleren van de correcte taalvaardigheden die nodig zijn om vergaderingen (en/of onderhandelingen) te leiden of er actief aan deel te nemen.

In deze cursus leert u doeltreffende woordenschat en zinvolle uitdrukkingen - van de voorbereiding van een vergadering tot en met de besluitvorming.

De cursus is gebaseerd op rollenspellen. Via simulaties en analyses brengen we u in authentieke situaties met een hoge graad van interactie, dichtbij de werkelijkheid.

Meer Info

 • Doelgroep

  Personeelsleden die actief willen deelnemen aan vergaderingen en/of besprekingen en die over een minimumniveau 3/5 ALTE – B2 ERK beschikken.

 • Duur

  20 uur (sessies van 2 uur)
  1 uur = 60 minuten

 • Aantal deelnemers

  Privé, duo of groep (3 tot 6 cursisten)

 • Talen

  Nederlands voor anderstaligen
  (deze cursus is ook beschikbaar voor het Frans, Engels en Duits)

 • Opvolging e-learning

  Bij het begin van de cursus 'Vergaderen en onderhandelen in het Nederlands' krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

  Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, IT-terminologie, juridische terminologie, marketingterminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

 • Praktisch

  Snelle planning op basis van uw beschikbaarheden.
  Cursus in uw kantoor of in onze opleidingslokalen in Brussel, Gent, Diegem, Antwerpen of Luik.

Lerian-Nti Languages

Contacteer ons

Bel
+32 2 217 37 47

Of mail
info@lerian-nti.be

Vraag een offerte aan Sturen naar collega

Foto's