1 week intensieve cursus Engels op maat.

Taalbad Engels: deze cursus heeft als doel om snel en accuraat de kennis van het Engels op een interactieve manier bij te spijkeren. We richten ons in de cursus enkel op de communicatieve vaardigheden die u echt nodig hebt in uw werkomgeving zoals bv.:

  • Mondelinge communicatie voor interne / externe contacten
  • Vergaderen in het Engels
  • Telefoneren in het Engels
  • E-mails opstellen in het Engels

Afhankelijk van uw concrete behoeftes en taalniveau maken we een programma op maat op. De lessen worden gegeven aan de hand van creatieve oefeningen, levensechte conversaties en rollenspellen. Ons concept 'Taal op maat' zorgt voor meer leerplezier en actieve betrokkenheid waarvoor de leerprogressie veel hoger ligt dan bij een traditioneel taalbad Engels.

Extra info

Doelgroep

Personeelsleden (private en publieke sector) met een minimumniveau 1/5 ALTE - A2 ERK.

Duur

We bieden 2 formules aan:

INTENSIEF
1 week (35 uur) van maandag tot en met vrijdag of van woensdag tot en met dinsdag met dagelijks les van 9u tot 16u00

SEMI-INTENSIEF
1 week (20 uur) van maandag tot en met vrijdag of van woensdag tot en met dinsdag met dagelijks les :
- van 9u tot 13u00 OF
- van 13u tot 17u00

Aantal deelnemers

Privé, duo of groep (3 cursisten)

Talen

Engels (deze opleiding is ook beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).

Opvolging e-learning

Bij het begin van het taalbad Engels krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, IT-terminologie, juridische terminologie, marketingterminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Praktisch

Wekelijks starten we taalbaden op.
We raden aan om de opleiding te organiseren in onze opleidingslokalen in Brussel, Gent, Antwerpen of Luik, maar het kan ook in uw kantoor. Het intensieve taalbad kan ook online georganiseerd worden. In dat geval stellen we voor om de opleiding te spreiden over 2 weken.