Print

Face-to-face taal leren

Een taal leren aan de hand van een fysieke trainer in uw kantoor of in één van onze opleidingenlokalen in Brussel, Gent, Antwerpen of Luik is nog steeds de populairste manier van taalleren en uiterst geschikt voor maatwerk. Jaarlijks organiseren we in België dan ook zo’n 3000 face-to-face taalcursussen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

Beschikbaar voor de volgende talen

Nederlands Frans Engels Duits Spaans Italiaans Andere talen op aanvraag

Taal op maat

In ons concept ‘taal op maat’ staat de cursist centraal. Bij het analyseren van het leerrendement (hoe zorg je ervoor dat iemand beter leert?) hebben we snel ontdekt dat de mate waarin de cursist zijn eigen leerproces in handen neemt, ook zijn vorderingen toenemen.
Onze methode is gebaseerd op:

  • Maximale spreektijd
  • Creatieve oefeningen
  • Levensechte conversaties

Taal op maat zorgt voor meer leerplezier en dus ook actieve betrokkenheid van de cursist. De student en de trainer werken samen aan de opleiding.

Laat dat nu ook één van de redenen zijn waarom we ons e-learningplatform hebben gecreëerd. Na de face-to-face les kan de cursist daar op eigen houtje verder trainen, met oefeningen die zijn afgestemd op zijn sector en taalniveau. Het is ook een systeem dat zwakke punten in de taalbeheersing detecteert en daarop extra oefeningen loslaat. Adaptief, zoals dat heet. Letterlijk: “zich aanpassend aan”.

The perfect match

Op basis van uitgebreide taaltesten en behoefteanalyses werken we doelgerichte voorstellen uit. Voor elke specifieke vraag worden specifieke trainers geselecteerd. Goed opgeleide, ervaren trainers die vaak ook thuis zijn in specifieke sectoren. "The perfect match" wordt gerealiseerd door de pedagogische verantwoordelijken per doeltaal.

Wij werken bewust met kleine groepen.

Want hoe kleiner de groep, hoe groter de interactie en dus ook het leerrendement. Hierdoor levert een taalcursus bij Lerian-Nti Languages in kortere tijd betere resultaten op dan jarenlang taalles op school. Maatwerk, van de intensieve, individuele taalopleiding tot een sensibiliserend taalbad voor heel het bedrijf.

Petra Schyvynck, opleidingsverantwoordelijke bij Belfius Insurance

Correct, stipt, flexibel en helemaal op onze maat.”

Lees meer >

Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons