Print

Ontstaan, geschiedenis en structuur

Lerian-Nti is een fusie tussen twee talenscholen: Lerian Communications en het Nederlands Taalinstituut. De fusie vond plaats op 1 januari 2005. Lerian Communications werd opgericht in 1993 en organiseerde vanaf de opstart taalopleidingen voor de bedrijfswereld en non-profit sector. Het Nederlands Taalinstituut of NTI Languages werd opgestart in 1988 en bood aanvankelijk taalopleidingen aan particulieren aan.

In een latere fase richtte de organisatie zich ook naar bedrijven. Beide organisaties werden gefusioneerd in een nieuwe vennootschap: Lerian-Nti Languages nv.

Lerian-Nti doet een beroep op een 200-tal freelance trainers. Elke hoofdtaal (Nederlands, Engels, Frans en Duits) vormt een apart departement. Per departement is er een pedagogische verantwoordelijke (Head of Department) die voor de gepaste begeleiding en opleiding van de trainers zorgt. Een team van commerciële medewerkers is op zoek naar nieuwe business en doet de opvolging van bepaalde grote klanten. Daarnaast zijn er zes coördinatoren die de opleidingen organiseren, van de offerte tot de administratieve opvolging. Ze vormen een single point of contact voor de klant. Drie andere medewerkers zorgen voor het logistieke en administratieve aspect, zoals het kopiëren van syllabi, de reservatie van lokalen, de receptie, de boekhouding of de aankopen.

Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons