Print

Voorbereiding Selor Frans

Cursus Frans 'voorbereiding taalexamen Selor': deze cursus is bestemd voor iedereen die wil deelnemen aan een Frans examen van het Selectiebureau van de Federale Overheid en zich hier grondig wil op voorbereiden met de hulp van een taalcoach van Lerian-Nti.

De opleiding is een doorgedreven voorbereiding op het Selor-taalexamen. Ze is gebaseerd op communicatie en is interactief, rollenspelen worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen u bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

Op het einde is er een examensimulatie met een jury voorzien.

Meer informatie over de selorexamens op www.selor.be.

Meer Info

 • Doelgroep

  Iedereen die wil deelnemen aan het mondeling taalexamen van Selor en zich hier grondig wil op voorbereiden met de hulp van een taalcoach van Lerian-Nti.

 • Duur

  30 uur (sessies van 2 uur)
  1 uur = 60 minuten

 • Aantal deelnemers

  Privé, duo of groep (3 tot 6 cursisten)

 • Talen

  Frans (deze cursus is ook beschikbaar voor het Nederlands en het Duits)

 • Opvolging e-learning

  Bij het begin van de cursus Frans 'voorbereiding Selor' krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

  Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, IT-terminologie, juridische terminologie, marketingterminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

 • Praktisch

  Snelle planning op basis van uw beschikbaarheden.
  Cursus in uw kantoor of in onze opleidingslokalen in Brussel, Gent, Diegem, Antwerpen of Luik.

Lerian-Nti Languages

Contacteer ons

Bel
+32 2 217 37 47

Of mail
info@lerian-nti.be

Vraag een offerte aan Sturen naar collega

Foto's