Taalcursus via Skype of Webex

Taalcursussen via Skype / Webex zijn een goed alternatief voor cursisten die weinig tijd hebben om een face-to-face cursus te volgen of zich moeilijk naar het opleidingslokaal kunnen verplaatsen. Voorwaarde is dat de deelnemers een basisniveau laag intermediair (1/5 ALTE of A2 CEF) hebben.

Standaardcursus van 20 uur, wekelijkse sessies van 1 uur. Inhoudelijk wordt de cursus aangepast aan uw behoeftes en uw taalniveau.

Interactief en communicatief

Tijdens de cursus wordt u onmiddellijk geconfronteerd met het reële gebruik van de doeltaal.

Onze cursussen via Skype / Webex zijn gebaseerd op communicatie en zijn interactief, rollenspelen en simulaties van gesprekken worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen u bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

12 maanden toegang tot e-learning

Bij het begin van de cursus krijgt u ook toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt, afgestemd op uw behoeftes en taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen (zoals bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Getuigenis

Wat ik fijn vind aan de trainers van Lerian, is dat ze altijd mooi open staan voor feedback, uitwisseling en verschillende meningen. We hebben met hen een vrij interactieve samenwerking en uitwisseling.  Alle trainers zijn ook native speaker. Wij krijgen altijd goede feedback over hun manier van lesgeven, hun persoon en ook over het maatwerk. Ze hebben echt wel heel goede trainers.

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2018

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.