Taalcursus via Teams of Webex

Deze cursus heeft als doel om snel en accuraat de kennis van uw Frans, Engels, DuitsNederlands, Spaans of Italiaans op een interactieve manier bij te spijkeren.

De manier van werken is dezelfde zoals bij de fysieke taalcursussen: u krijgt een schriftelijke online test, gevolgd door een mondelinge telefonische test zodat we uw taalniveau en behoeften meteen in kaart kunnen brengen. Op basis van uw beschikbaarheden stellen we een aangepaste planning voor.

De totale duurtijd is 20 uur en we werken standaard met sessies van 2 x 1 uur per week zodat de training na 10 weken afgerond is.

Interactief en communicatief

Tijdens de cursus wordt u onmiddellijk geconfronteerd met het reële gebruik van de doeltaal.

Onze cursussen via Teams / Webex zijn gebaseerd op communicatie en zijn interactief, rollenspelen en simulaties van gesprekken worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen u bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

12 maanden toegang tot e-learning

Bij het begin van de cursus krijgt u ook toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt, afgestemd op uw behoeftes en taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen (zoals bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Getuigenis

Wat ik fijn vind aan de trainers van Lerian, is dat ze altijd mooi open staan voor feedback, uitwisseling en verschillende meningen. We hebben met hen een vrij interactieve samenwerking en uitwisseling.  Alle trainers zijn ook native speaker. Wij krijgen altijd goede feedback over hun manier van lesgeven, hun persoon en ook over het maatwerk. Ze hebben echt wel heel goede trainers.

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2022

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.