FAQ

Algemene informatie

Voor welke talen is het systeem beschikbaar?

Met het system kunt u Engels, Frans, Nederlands, Duits (en Spaans voor beginners) leren. De interface (en automatische e-mails) zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Wat is de prijs van een cursus?

We bieden 3 plannen aan:

Basis plan: €99
Het basis plan geeft u toegang tot de online leeromgeving voor 12 maanden.

Standaard plan: €270
Het standaard plan geeft u toegang tot de online leeromgeving voor 12 maanden. Daaarnaast hebt u recht op 6 live coaching sessies van 20 min / sessie met één van onze gekwalificeerde native speaker coaches De coaches vergroten uw doorzettingsvermogen en versnellen uw ontwikkeling.

Premium plan: €499
Met het premium plan beschikt u over een volledig personaliseerd leertraject dat bestaat uit 10 uur individuele lessen, gegeven door één van onze ervaren native speaker trainers en een toegang van 12 maanden tot de online leeromgeving.

7 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Wat betekent dat?

U kunt uw cursus binnen de 7 dagen na boeking annuleren. Dit kan per e-mail of telefonisch. Wij zullen uw geld dan onmiddellijk terugstorten op uw rekening.

Wat heb ik nodig om de cursus te starten?

Een internetverbinding en luidsprekers (headset, oortjes of luidsprekers). Voor onze standaard en premium plannen, heb u ook een microfoon en webcam (of telefoon) nodig.

Wanneer start de online cursus?

Onmiddellijk na uw betaling komt u automatisch op het platform, waar u onmiddellijk aan de slag kunt. Het systeem zal u vragen een niveautest te doen (of zelf uw taalniveau te beoordelen), zodat het systeem activiteiten kan selecteren die bij uw taalniveau passen. Tegelijkertijd ontvangt u een e-mail met een link, gebruikersnaam en wachtwoord.

Moet ik een extra leermateriaal kopen?

Nee, we bezorgen u alles dat u nodig hebt.

Krijg ik een certificaat aan het einde van de cursus?

Wanneer u de cursus hebt voltooid, krijgt u een certificaat (per e-mail) met vermelding van uw huidige taalniveau volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK): A1, A2, B1, B2, C1 en C2.

Live coaching of individuele lessen

Zijn de coaches / trainers gekwalificeerd?

We beschikken over een team van meer dan 250 gekwalificeerde coaches en trainers. Dit uitgebreide team stelt ons in staat om snel een groot aantal cursussen op te starten voor een groot aantal cursisten. De coaches en trainers worden geselecteerd op basis van hun didactische vaardigheden, hun flexibiliteit en hun vermogen om cursisten te motiveren, inspireren en enthousiasmeren. Ze geven les in hun moedertaal en passen zich makkelijk aan elke situatie aan.

Hoelang duurt een individuele les?

We raden aan om te werken met sessies van 60 of 45 minuten. Indien u dat wenst kunnen we
eventueel langere of kortere sessies overwegen.

Hoe kan ik mijn live coaching of individuele lessen plannen?

Afhankelijk van uw profiel selecteren we de gepaste coach of trainer. Die zal u contacteren om een eerste afspraak te plannen. Aan het einde van elke sessie wordt de volgende sessie gepland. Als u uw coach of trainer op een ongepland moment nodig hebt (omdat u bv een dringende presentatie moet voorbereiden in de doeltaal), dan kunt u uw coach of trainer altijd contacteren via het platform (of per e-mail) om een dringende sessie te plannen.

Wanneer kunnen de lessen gegeven worden?

We kunnen de lessen plannen tussen 7u00 en 22u00 op weekdagen of tijdens het weekend.

Kan ik een geplande les wijzigen?

Ja, elke geplande les kan worden gewijzigd of geannuleerd de werkdag voordien vóór 12u00.

Wat als ik geen goede verstandhouding heb met mijn coach of trainer?

Uw leerproces is belangrijk voor ons. Als u geen goede verstandhouding hebt met uw coach of trainer, laat het ons weten en we selecteren een andere coach of trainer voor u.

Voor bedrijven (of scholen)

Kan ik online de activiteiten van de cursisten opvolgen?

Ja. U krijgt bij de start van de samenwerking een toegang tot ons online rapporteringssysteem waar u de planning van de lessen (verleden en toekomst), leerprogressie, motivatie en de tevredenheid van de cursisten kunt opvolgen. Alle gegevens kunnen geëxporteerd worden naar Excel en vergeleken worden met de markt.

Kan ik een verdeler worden van de Lerian-cursussen?

Ja, dat kan. Onze cursussen zijn wereldwijd beschikbaar via diverse websites en internationale verdelers. Contacteer ons team en ontdek de voorwaarden.