Taalbad

Verbeter uw taalvaardigheid in een zakelijke omgeving. De keuze van de thema's bepaalt u in overleg met de lesgever. Volgende thema's zijn erg populair bij onze cursisten:

  • uzelf en uw bedrijf voorstellen
  • deelnemen aan een vergadering
  • een professioneel telefoongesprek voeren
  • een zakelijke brief of e-mail schrijven
  • een klacht behandelen
  • een vergadering leiden
  • een verkoopsgesprek voeren

Waar en wanneer?

Het intensieve taalbad bestaat uit 5 opeenvolgende lesdagen van telkens 7 uur les. U kan starten op maandag of op woensdag. U kan een taalbad volgen in onze kantoren in Brussel, Gent, Luik of Antwerpen.

Het intensieve taalbad kan ook online georganiseerd worden. In dat geval stellen we voor om de opleiding te spreiden over 2 weken.

12 maanden toegang tot e-learning en taalwebinars

Na de training krijgt u toegang tot ons e-learning platform. Wekelijks sturen we u een mail met extra oefeningen om specifieke terminologie in te oefenen, rekening houdend met uw taalniveau. Zo kan u nog een jaar lang op uw eigen ritme bijleren.

Bovendien nodigen we u graag uit voor onze maandelijkse webinars. Tijdens deze interactieve webinars geeft een ervaren docent u praktische tips over een zakelijk thema.

Getuigenis

"Nooit gedacht dat ik zo vlot Frans zou spreken na een taalbad van 5 dagen"

Vorige zomer volgde Geert Lambrechts een intensief taalbad van 5 dagen. "Ik ben geen talenknobbel, dus ik was ik bijzonder verrast met het resultaat. Na 5 dagen sprak ik terug vlot Frans en op de weg naar huis dacht ik zelfs in het Frans ", zegt hij tevreden. Als lean coach helpt Geert andere bedrijven om efficiënter te werken: "Ik werk voor verschillende ondernemingen. Vorig jaar kreeg ik meer opdrachten over de taalgrens en het leek me een goed idee om te investeren in een bijscholing Frans."

Geen tijd voor groepslessen - "Omdat ik van mezelf weet dat ik geen talenknobbel heb, leek het me een verstandig idee om privélessen te kiezen. Een groepsles zag ik niet zitten, daar had ik geen tijd voor. Daarom vroeg ik aan een van mijn klanten welke taalpartner zij me konden aanraden en zo kwam ik met Lerian in contact."

Een schot in de roos - Geert bekeek de verschillende formules op de website en koos voor een intensief taalbad van 5 dagen: "Dat bleek een schot in de roos. Wat voor mij belangrijk was, was het opfrissen van grammaticaregels en zinsbouw. Met mijn woordenschat zit het wel goed, maar als ik iets letterlijk zou vertalen, dan komt dat nogal vreemd over. Mijn taaldocent, Philippe, speelde goed in op mijn verwachtingen."

Grote vooruitgang op korte tijd - "Philippe gaf precies de lessen die ik nodig had en had een goede methode om kennis op te bouwen. Zelfs tijdens de lunchpauze hebben we onze gesprekken in het Frans verder gezet, dus je kan dat echt wel een intensieve cursus noemen."

Geert was onder de indruk van het resultaat. "Na 5 dagen sprak ik terug vlot Frans. In de auto naar huis merkte ik dat ik in het Frans dacht. Ik had niet verwacht dat ik zoveel vooruitgang zou boeken, juist omdat ik weet van mezelf dat ik niet goed ben in talen."

Geert Lambrechts

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.