Online stoomcursus

Deze cursus heeft als doel om snel en accuraat de kennis van uw Frans, Engels, Duits of Nederlands op een interactieve manier bij te spijkeren. We richten ons in de cursus enkel op de communicatieve vaardigheden die u echt nodig hebt in uw werkomgeving.

Afhankelijk van uw concrete behoeftes en taalniveau maken we een programma op maat.

Op basis van uw beschikbaarheden stellen we een aangepaste planning voor. De lessen worden gegeven via MS Teams, Webex of Zoom.

Meer informatie

Interactief en communicatief

Tijdens de cursus wordt u onmiddellijk geconfronteerd met het reële gebruik van de doeltaal.

Onze online stoomcursussen zijn gebaseerd op communicatie en zijn interactief, rollenspelen en simulaties van gesprekken worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen u bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

12 maanden toegang tot e-learning

Bij het begin van de cursus krijgt u ook toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt, afgestemd op uw behoeftes en taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen (zoals bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Getuigenis

Wat ik fijn vind aan de trainers van Lerian, is dat ze altijd mooi open staan voor feedback, uitwisseling en verschillende meningen. We hebben met hen een vrij interactieve samenwerking en uitwisseling.  Alle trainers zijn ook native speaker. Wij krijgen altijd goede feedback over hun manier van lesgeven, hun persoon en ook over het maatwerk. Ze hebben echt wel heel goede trainers.

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2018

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.