Taaltesten

De juiste medewerker voor de juiste job selecteren kan een complex en tijdrovend proces zijn. Als u nu eens alleen die kandidaten over de vloer kreeg waarvan u al met zekerheid wist dat hun talenkennis perfect beantwoordde aan de jobvereisten? Een luxe, zeker, maar die nu binnen uw handbereik ligt.

Wij bieden u mondelinge taaltestenonline taaltesten en Linguaskill taaltesten aan waarmee u de talenkennis van uw sollicitanten en werknemers snelobjectief en accuraat kunt testen.

MONDELINGE TAALTEST (TELEFONISCH / TER PLAATSE)

We analyseren de mondelinge talenkennis van uw medewerkers of sollicitanten voor het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees en Spaans aan de hand van reële zakelijke situaties.

Meer informatie over de mondelinge taaltest?

ONLINE TAALTEST (DUITS, ENGELS, FRANS, NEDERLANDS)

De online taaltest van Lerian-Nti evalueert in reële zakelijke situaties de structuurkennis, de luistervaardigheid en de kennis van de algemeen professionele woordenschat.

Meer informatie over de online taaltest? 

LINGUASKILL (CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH)

Linguaskill is een computertaaltest ontwikkeld door de Cambridge Assessment. Linguaskill test de 4 communicatieve vaardigheden in business situatiesluisterensprekenlezen en schrijven

Meer informatie over Linguaskill?