Linguaskill ENGELS

Linguaskill (vroeger BULATS) is een Engelse taaltest voor bedrijven en organisaties die snel, betrouwbaar en op een kostenefficiënte manier de taalvaardigheden van werknemers, stagiairs of sollicitanten willen evalueren.

Met Linguaskill test u die communicatieve vaardigheden die nodig zijn in echte business situaties. In tegenstelling tot andere taaltesten, test de test alle vier de traditionele vaardigheden –luisteren, spreken, lezen en schrijven. Zo kunt u perfect achterhalen of uw mensen over de nodige vaardigheden beschikken voor de internationale zakenmarkt.

Voor meer inlichtingen, surf naar https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/linguaskill/

Cambridge Assessment English

U moet er zeker van zijn dat de test die u gebruikt betrouwbaar is en dat u de nodige aanbevelingen en ondersteuning krijgt.

De Linguaskill-tests werden ontwikkeld volgens de zelfde normen als de wereldberoemde talentests van de partners en genieten van dezelfde standaards in kwaliteitscontrole en klantenservice.

De Linguaskill-taaltests worden in België en Luxemburg verdeeld door Lerian. Lerian coördineert de administratie en geeft advies en ondersteuning aan organisaties die de tests gebruiken.

Adaptieve taaltest

De Linguaskill-computertaaltest geeft de taalvaardigheden snel en accuraat aan door het gebruik van ‘adaptieve’ testtechnieken. Iedere kandidaat start op hetzelfde niveau, onafhankelijk van zijn/haar vaardigheden. De computer baseert zich op de voorgaande antwoorden om een volgende vraag te selecteren. Zo wordt de taaltest progressief makkelijker of moeilijker tot uiteindelijk een consistent kennisniveau wordt bereikt.

Er moet geen examinator aanwezig zijn tijdens de talentest. Op het scherm verschijnen telkens simpele en duidelijke instructies in de taal van de kandidaat. Het programma put tijdens de test vragen uit een zeer uitgebreide lijst van vragen. Dit maakt iedere test vrijwel uniek en reduceert de kans tot valsspelen tot nul. De vragen worden aangeboden in het Engels, maar de instructies op het scherm kunnen ook in andere talen worden weergegeven zodat essentiële informatie niet misbegrepen wordt.

De test kan tot 75 minuten duren en de resultaten zijn onmiddellijk beschikbaar.

De veelzijdige testtechnologie wordt ondersteund door uiteenlopende innovatieve kenmerken, gemaakt om ervoor te zorgen dat het programma gebruiksvriendelijk in omgang, maar rigoureus in werking is. De resultaten van de Linguaskill-computertest zijn onmiddellijk beschikbaar. Ze kunnen op het einde van de test worden weergegeven op het scherm en uitgeprint worden in een testrapport.

De resultaten

Uw testprogramma is de basis van belangrijke beleidsbeslissingen. Daarom moet de informatie veelomvattend, ondubbelzinnig en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Iedereen die een Linguaskill-taaltest aflegt, krijgt een resultaat van 0 tot 100. Daarnaast worden afzonderlijke resultaten gegeven voor elk onderdeel. De resultaten worden ook weergegeven in termen van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader van de Raad van Europa. Dit betekent dat de resultaten gemakkelijk vergeleken kunnen worden met internationaal erkende taalexamens, evenals met nationale kwalificaties.

De tests zijn gebaseerd op gedetailleerde vaardigheidscompetenties, die specifiëren wat van de kandidaten verwacht kan worden op elk niveau. De resultaten worden weergegeven in een individueel rapport.

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.