Taalcursus per telefoon

Taalcursussen per telefoon zijn een goed alternatief voor cursisten die weinig tijd hebben om een face-to-face cursus te volgen of zich moeilijk fysiek naar het opleidingslokaal kunnen verplaatsen. Ook voor mensen die vaak moeten telefoneren in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans of Italiaans is dit een aangewezen formule.

De voorwaarde is dat de deelnemers een basisniveau laag intermediair (1/5 ALTE of A2 CEF) hebben.

Standaardcursus van 20 uur, wekelijkse sessies van 30 minuten. Inhoudelijk wordt de cursus aangepast aan uw behoeftes en uw taalniveau.

INTERACTIEF EN COMMUNICATIEF

Tijdens de telefooncursus wordt u onmiddellijk geconfronteerd met het reële gebruik van de doeltaal. Deze telefoonopleidingen zijn dus geschikt voor deelnemers die regelmatig telefoneren in de doeltaal tijdens het uitoefenen van hun professionele taken.

Onze telefooncursussen zijn gebaseerd op communicatie en zijn interactief, rollenspelen en simulaties van gesprekken worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen de cursist bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden.

12 maanden toegang tot e-learning

Bij het begin van de cursus krijgt u ook toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt, afgestemd op uw behoeftes en taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen (zoals bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, juridische terminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Getuigenis

Het niveau van de taaltrainers bij Lerian zit heel goed. Zij zijn ook goed georganiseerd. Alles loopt heel vlot met hen. Het zijn volgens mij ook bijna altijd native speakers en dat is altijd een plus. Ze werken mooi op maat van de deelnemers en houden rekening met de context waarin deze mensen werken. Wij zijn hier heel tevreden over."

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2018

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.