Online een taal leren

Taalcursussen zijn een boeiende business. Technologie en taalpedagogiek staan niet stil. In België staat Lerian mee aan de wieg van deze nieuwe evolutie. Online Nederlands, online Engels, online Frans of online Duits leren, het kan. In een virtuele klas.

‘Onze’ virtuele klas koppelt de voordelen van ‘distance learning’ aan de pluspunten van ‘face-to-face’ leren zoals wij dat zien. Ervaren taaltrainers leiden kleine groepjes tot 3 cursisten, waardoor maximale spreektijd en interactie gegarandeerd zijn. Er wordt geleerd aan de hand van speciaal ontwikkeld lesmateriaal, afgestemd op de sector en het vakjargon.

En ook buiten de virtuele klas wordt er verder online geleerd. Via het e-learningplatform krijgt iedere cursist de kans om op zijn of haar eigen tempo te oefenen, al dan niet met interventies door de trainer. De opdrachtgever kan de inspanningen en vorderingen van de deelnemers te allen tijde online opvolgen.

Meer informatie over onze online taalcursussen

Getuigenis

E-learningopleiding met coaching

Het komt er eigenlijk op neer dat je via het online leerplatform een variëteit aan opdrachten en oefeningen meekrijgt die gebaseerd zijn op de leerdoelstellingen die je samen met de trainer aan het begin van het traject bepaald hebt. Je kan op die manier een opleiding op maat krijgen die je individueel volgt, terwijl je je niet hoeft te verplaatsen.

De oefeningen en theoretische uitleg sloten naadloos aan bij wat ik ook gevraagd had. Daarnaast kreeg je ook mondelinge toelichting via Skype bij de opdrachten en kon je op dat moment ook je vragen kwijt. Daar kon ook ingezoomd worden op bepaalde zaken, en kon ik door de feedback die ik kreeg, ook bijsturen in waar ik misschien nog fouten maakte. Ik heb deze opleiding intussen ook al voor de medewerkers aangekocht en we hebben daar al vele positieve reacties op gekregen.

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2018

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.