Praktische taalcursussen

gericht op de jobcontext

Ontdek onze cursussen

Lerian

Now you're talking

Talenkennis is essentieel in het bedrijfsleven. Binnen veel bedrijven en instellingen is de behoefte van de medewerkers om efficiënt te communiceren in een vreemde taal groot, zowel mondeling als schriftelijk.

Al meer dan 20 jaar helpt Lerian deze behoefte in te vullen door een waaier aan kwaliteitsvolle taaldiensten aan te bieden die informeren, inspireren en leren. We staan garant voor een optimale kwaliteit in onze taalopleidingen, virtuele klassen, e-learning, taaltesten, opmaak taalbeleid, vertalingen en in administratieve online diensten aan HR-verantwoordelijken.

Ontdek onze cursussen

Lerian in cijfers

0 4000 online cursisten/jaar
0 5000 face tot face cursisten/jaar
0 2000 cursussen/jaar
0 250 lesgevers

Geniet als KMO van een subsidie tot 30% op de totale kost van uw taalopleiding via de Kmo-portefeuille

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500 steun.

Ons erkenningsnummer: DV.O218161

Meer informatie over kmo-portefeuille

Getuigenis

"Nooit gedacht dat ik zo vlot Frans zou spreken na een taalbad van 5 dagen"

Vorige zomer volgde Geert Lambrechts een intensief taalbad van 5 dagen. "Ik ben geen talenknobbel, dus ik was ik bijzonder verrast met het resultaat. Na 5 dagen sprak ik terug vlot Frans en op de weg naar huis dacht ik zelfs in het Frans", zegt hij tevreden.

Geert Lambrechts

Cevora

Gratis taalopleidingen in groep voor medewerkers van PC200

Taalopleidingen Frans, Engels en Nederlands in groep binnen uw bedrijf (In Company) - Gratis voor medewerkers van Paritair Comité 200

Meer informatie

ACTIRIS TAALCHEQUES

Actiris taalcheques voor gratis taalopleidingen

De taalcheques van Actiris geven werkzoekenden de mogelijkheid om gratis je kennis van het Nederlands, Frans of Engels te verbeteren. Kies de cheques die het best bij je passen:

  • Taalcheques Beroepsproject: volg een taalopleiding die je helpt in je zoektocht naar werk
  • Taalcheques Matching: volg een taalopleiding die je helpt bij het uitoefenen van je job of bij het uitbouwen van je eigen zaak

Meer info

VERTALING

Een professionele vertaling nodig tegen een competitieve prijs?

Wij vertalen van en naar het Nederlands, Frans, Engels, Duits en andere talen.

Meer info

JOBS

Freelance lesgevers

Lerian zoekt dynamische en creatieve freelance taaldocenten Nederlands, Frans, Engels en Duits. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, Frans, Engels of Duits. Je krijgt een kick als je mensen een (nieuwe) taal kan leren. Je bent flexibel.

Lees meer