Onlinestoomcursus

Online stoomcursus

Frans, Nederlands,

Engels of Duits

Ontdek onze zomerpromoties

Lerian

Now you're talking

Talenkennis is essentieel in het bedrijfsleven. Binnen veel bedrijven en instellingen is de behoefte van de medewerkers om efficiënt te communiceren in een vreemde taal groot, zowel mondeling als schriftelijk.

Al meer dan 20 jaar helpt Lerian deze behoefte in te vullen door een waaier aan kwaliteitsvolle taaldiensten aan te bieden die informeren, inspireren en leren. We staan garant voor een optimale kwaliteit in onze taalopleidingen, virtuele klassen, e-learning, taaltesten, opmaak taalbeleid, vertalingen en in administratieve online diensten aan HR-verantwoordelijken.

Ontdek onze cursussen

Lerian in cijfers

0 4000 online cursisten/jaar
0 5000 face tot face cursisten/jaar
0 2000 cursussen/jaar
0 250 lesgevers

Getuigenis

"Nooit gedacht dat ik zo vlot Frans zou spreken na een taalbad van 5 dagen"

Vorige zomer volgde Geert Lambrechts een intensief taalbad van 5 dagen. "Ik ben geen talenknobbel, dus ik was ik bijzonder verrast met het resultaat. Na 5 dagen sprak ik terug vlot Frans en op de weg naar huis dacht ik zelfs in het Frans", zegt hij tevreden.

Geert Lambrechts

Jobs

Freelance lesgevers

Lerian zoekt dynamische en creatieve freelance taaldocenten Nederlands, Frans, Engels en Duits. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, Frans, Engels of Duits. Je krijgt een kick als je mensen een (nieuwe) taal kan leren. Je bent flexibel.

Lees meer

Vertaling

Een vertaling nodig?

Een professionele vertaling nodig tegen een competitieve prijs? Wij vertalen Nederlands, Frans, Engels, Duits en andere talen.

AKIRA Translations, uw professionele vertaalpartner.

Bekijk de website