Print

Blended learning

Deze cursus is beschikbaar als

Blended learning NEDERLANDS Blended learning
FRANS
Blended learning
ENGELS
Blended learning
DUITS

Blended learning: op zoek naar de unieke blend

Blended learning maakt al enkele jaren opgang, in Amerika en Europa. Het is met taalopleidingen net als met whisky distilleren of koffie branden: de kunst zit ‘m in het creëren van een unieke blend. De kernvraag is dus: welke elementen breng je samen? Ook wij broeden al lang op innoverende combinaties die het leerrendement verhogen.

Hilde Wynant

Getuigenis

Hilde Wynant, Manager Business Support Arval
"Blended learning wérkt."

Lees meer >


Maatwerk van a tot z

Een taal leren mag niet stoppen bij de deur van het opleidingslokaal. Cursisten moeten zoveel mogelijk gestimuleerd worden om contact te hebben met de doeltaal buiten de lessen. Maar daar hoort begeleiding en evaluatie bij die een stevige basis vormen voor verdere vorderingen. Ook vervolgopleidingen worden volledig op maat ontwikkeld. Geen algemene oefeningen na een specifieke cursus, maar relevante oefeningen uit de sector en professionele context van de cursisten, geselecteerd door een specialist. Uit al die ideeën hebben we ons ‘Blended learning’ concept gedistilleerd.

Blended Learning: combinatie van lessen en e-learning 

Bij een Blended Learning cursus gaan we e-leren combineren met lessen. De lessen organiseren we privé (online / telefonisch), in groep of in combinatie met elkaar. Na elke les is er ruimte voor e-leren via ons e-learningplatform.

Blended Learning Beschrijving van de onderdelen 

Groepslessen

  • Conversatietafels
  • Extra nadruk op spreken
Gedurende 2 uur werken de deelnemers aan de verbetering van de spreekvaardigheid, onder leiding van een Lerian-Nti coach. Deze conversatietafels zijn opgebouwd rond diverse, op voorhand afgesproken gespreksthema's. De conversatietafels kunnen om de maand, om de 14 dagen of om de week worden georganiseerd. De thema's situeren zich in de context van het zakelijk taalgebruik zodat de cursisten de doeltaal beter leren gebruiken in de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

E-learning

  • Individueel / op maat
  • Relevante woordenschat

Elke cursist krijgt een geïndividualiseerd oefeningenpakket dat zorgvuldig wordt uitgekozen door de Lerian-Nti coach. Gedurende de hele looptijd van de opleiding zal de coach na iedere sessie specifieke oefeningen aanbieden op het e-platform. De meeste e-learning oefeningen worden automatisch door het systeem verbeterd, maar voor iedere cursist worden ook open oefeningen voorzien, die door de coach persoonlijk verbeterd worden.

Privélessen

  • Per telefoon / online
  • Specifieke vaardigheden
Deze sessies worden ingepland tussen twee conversatietafels zodat er wekelijks of om de twee weken, al naargelang de gekozen formule, een contactmoment is tussen de cursist en de Lerian-Nti coach. Tijdens deze privésessies (30 of 60 minuten per sessie) werken de cursist en de coach rond de individuele fouten en behoeften. Ook de gemaakte e-oefeningen worden tijdens dit opleidingsonderdeel besproken.


Contacteer ons

Bel +32 2 217 37 47

Of mail info@lerian-nti.be

Contacteer ons