Duits leren op maat

In ons concept ‘Duits op maat’ staat u als cursist centraal. Voor de start van de cursus Duits analyseren we uw taalniveau en behoeftes. Concreet zoeken we een antwoord op de vraag “In welke professionele situaties wenst u Duits te leren”.

Afhankelijk van deze concrete behoeftes maken we een programma op maat op. Tijdens de opleiding werken we naar specifieke objectieven toe. Die objectieven zijn taalcompetenties: concrete communicatiehandelingen die door u onmiddellijk in de praktijk kunnen gebracht worden in uw werksituatie.

‘Duits op maat’ zorgt voor meer leerplezier en een actieve betrokkenheid waardoor uw leerprogressie hoger ligt dan bij een normale cursus Duits.

The perfect match

Op basis van uitgebreide taaltesten en behoefteanalyses werken we doelgerichte voorstellen uit. Voor elke specifieke vraag worden specifieke trainers geselecteerd. Goed opgeleide, ervaren native speakers die vaak ook thuis zijn in specifieke sectoren. "The perfect match" wordt gerealiseerd door ons pedagogisch team.

Wij werken bewust individueel of met kleine groepen

Want hoe kleiner de groep, hoe groter de interactie en dus ook het leerrendement. Hierdoor levert een cursus Duits bij Lerian in kortere tijd betere resultaten op dan jarenlang taalles op school. Maatwerk, van de intensieve, individuele taalopleiding tot een sensibiliserend taalbad voor heel het bedrijf.

Onze opleidingen kunnen doorgaan bij u op kantoor, in onze opleidingslokalen of op afstand (Skype, Webex of per telefoon).

Getuigenis

Praktische opleidingen

De opleidingen van Lerian zijn vooral praktisch van aard en zijn ook volledig op maat uitgewerkt van ons bedrijf en de personen in kwestie. Zij krijgen de juiste terminologie en gespreksvormen mee die in hun werk van elke dag aan bod komen. De deelnemers kunnen zelf de thema's aanbrengen. Het is heel interactief opgevat. Ik kan alleen maar tevreden zijn over deze opleidingen, want het niveau van deze mensen is goed gestegen.

Bron: klantentevredenheid qfor, rapport 2018

Contacteer ons

Bel ons op
+32 (0)2 217 37 47

Of mail ons via info@lerian.be

Laat u terugbellen

Laat ons uw nummer na zodat wij u kunnen opbellen.

Contactformulier

Stel ons uw vraag online en we nemen spoedig contact met u op.