Duits leren in de virtuele klassen (Webex / Teams) van Lerian.

Online Duits: met deze cursus leert u Duits in de virtuele klassen van Lerian-Nti. De cursus heeft als doel om de kennis van uw zakelijk Duits op een interactieve manier bij te spijkeren. We richten ons in de cursus enkel op de communicatieve vaardigheden die u echt nodig hebt in uw werkomgeving zoals bv.:

  • Mondelinge communicatie voor interne / externe contacten
  • Vergaderen in het Duits
  • Telefoneren in het Duits

Afhankelijk van uw concrete behoeftes en taalniveau maken we een programma op maat. De lessen worden gegeven aan de hand van creatieve oefeningen, levensechte conversaties en rollenspellen. Ons concept ‘Taal op maat’ zorgt voor meer leerplezier en actieve betrokkenheid waarvoor de leerprogressie veel hoger ligt dan bij een traditionele cursus Duits.

De cursisten en de trainer loggen in op een afgesproken tijdstip in het online systeem (Technologie: Teams of WebEx). U krijgt voor de start van de opleiding een internetlink en toegangsgegevens.

Extra info

Doelgroep

Personeelsleden (private en publieke sector) die in hun werkomgeving Duits gebruiken bij interne en externe contacten.  

Duur

10 uur (sessies van 45 of 60 minuten)

Aantal deelnemers

Privé, duo of groepje (3 cursisten)

Talen

Duits (deze opleiding is ook beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels).

Opvolging e-learning

Bij het begin van de cursus online Duits krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, IT-terminologie, juridische terminologie, marketingterminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Praktisch

Snelle planning op basis van uw beschikbaarheden.