Taalcursus 'vergaderen en onderhandelen' in het Nederlands.

Taalcursus Nederlands voor vergaderingen en onderhandelingen: deze cursus richt zich op het aanleren van de correcte taalvaardigheden die nodig zijn om vergaderingen (en/of onderhandelingen) te leiden of er actief aan deel te nemen.

In deze cursus leert u doeltreffende woordenschat en zinvolle uitdrukkingen - van de voorbereiding van een vergadering tot en met de besluitvorming.

De cursus is gebaseerd op rollenspellen. Via simulaties en analyses brengen we u in authentieke situaties met een hoge graad van interactie, dichtbij de werkelijkheid.

Extra info

Doelgroep

Personeelsleden die actief willen deelnemen aan vergaderingen en/of besprekingen en die over een minimumniveau 3/5 ALTE – B2 ERK beschikken.

Duur

20 uur (sessies van 2 uur)
1 uur = 60 minuten

Aantal deelnemers

Privé, duo of groep (3 tot 6 cursisten)

Talen

Nederlands voor anderstaligen
(deze cursus is ook beschikbaar voor het Frans, Engels en Duits)

Opvolging e-learning

Bij het begin van de cursus 'Vergaderen en onderhandelen in het Nederlands' krijgt u toegang tot ons online e-learningplatform waar u wekelijks oefeningen ontvangt afgestemd op uw taalniveau.

Daarnaast krijgt u toegang tot de e-lexica waar u specifieke zakelijke woordenschat kunt inoefenen via drill (bv. EU-terminologie, financiële terminologie, HR-terminologie, IT-terminologie, juridische terminologie, marketingterminologie, terminologie om te onderhandelen, telefoonuitdrukkingen, …).

Praktisch

Snelle planning op basis van uw beschikbaarheden.
Cursus in uw kantoor of in onze opleidingslokalen in Brussel, Gent, Diegem, Antwerpen of Luik.